MeiMarkt 10 mei

Stichting groei en bloei organiseert een markt bij de vuurvlinder. Hun doel is het organiseren van sociale en educatieve activiteiten ter ondersteuning van een bloeiende leefgemeenschap. Het is een stichting in oprichting.

Meimarkt 10 mei:

Er worden activiteiten voor kinderen in de basisschool leeftijd georganiseerd, de kinderen kunnen geschminkt worden, spelletjes doen en muziek luisteren. De kinderen van de Vuurvlinder helpen mee. Zij zullen ook werkjes verkopen die ze op school gemaakt hebben.

Er komen ook ondernemers uit de omgeving die hun producten aanbieden, zoals schilderijen, ansichtkaarten en stoffen alsook streekproducten. Er zullen workshops zijn voor kinderen en volwassenen.

Er is muziek, drinken, eten en vooral veel gezelligheid.

https://www.stichtinggroeienbloei.nl/