Weekendopvang voor kinderen

Naast de democratische school biedt Centrum De Vuurvlinder ook weekendopvang/ respijtzorg voor kinderen/ jongeren van 8-15 jaar.

In de weekenden is er voor een kleine groep kinderen gelegenheid leuke dingen met elkaar te ondernemen of zelf te doen en mee te helpen met koken en bakken. We beschikken over een atelier, een werkplaats, een spel- en speelruimte en een groot terrein van bijna 2 HA waar heel veel te ontdekken is, van boomhut tot konijnen-ren.

Er is professioneel MBO/HBO (sociaalpedagogisch) geschoold personeel met gedegen kennis van diverse uitdagingen. Centrum De Vuurvlinder is aangesloten bij Paletzorg en hanteert het KMS (kwaliteitsmanagement systeem) van deze vereniging (HKZ en meer). Het centrum heeft een orthopedagoog in dienst en is SKJ geregistreerd.

Na een kennismakingsbezoek kan een kind een proef-dag meekijken. Wanneer het kind, ouders en het centrum mogelijkheden zien voor plaatsing zal de intake procedure van start gaan.

De weekendopvang is van vrijdags 16 uur tot zondags 16 uur (48 uur). Bekostiging gaat via een PGB of ZIN (zorg in natura) en is via uw gemeente aan te vragen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar d.beijert@devuurvlinder.info of bellen met Dorine Beijert: 0599-785373 of 06-51354695

Ga naar onze social media van begeleiding

© 2022

Webdesign bij Annemiek Vos | Vossystems