De Vuurvlinder gaat verhuizen

21 februari 2024

Het is eindelijk zover! Na lang wachten gaat De Vuurvlinder een nieuwe fase tegemoet met een verhuizing naar een prachtige locatie net over de gemeentegrens van Stadskanaal. Het nieuwe gebouw biedt niet alleen een solide en duurzame omgeving, maar ook talloze uitbreidingsmogelijkheden voor onze school.

Met veel enthousiasme kijken we uit naar de mogelijkheden die deze verandering met zich meebrengt. De ruime beschikbaarheid van faciliteiten stelt ons in staat om ons onderwijs nog verder te ontwikkelen en te verrijken. Bovendien zijn we verheugd te kunnen melden dat onze nieuwe locatie rolstoelvriendelijk is, wat ons streven naar inclusief onderwijs nog beter ondersteunt.

Een van de hoogtepunten van onze nieuwe plek is het grote plein, dat ons de kans biedt om opnieuw een groen, uitdagend en educatief schoolplein te creëren. Samen met onze leerlingen en ouders zullen we hier weer een levendige en stimulerende buitenruimte van maken, waarin spelen, leren en ontdekken hand in hand gaan.

De komende weken staan in het teken van de verhuizing, die voor ons allen een prachtig leerzaam project zal zijn. We kijken uit naar deze nieuwe stap in ons onderwijsavontuur en verwelkomen iedereen graag op onze nieuwe locatie.