Onderwijs dat past

De leerkrachten, docenten en begeleiders die binnen de school werken, hebben allen hun bijzondere talenten op het gebied van onderwijs, een vakgebied of ambacht, pedagogie en/ of zorg. Ook is er een orthopedagoog en een psycholoog die samen met de aanname-coördinator het welzijnsteam vormen.De combinatie maakt dat De Vuurvlinder alles in huis heeft wat leerlingen nodig hebben om te kunnen bloeien, in hun kracht kunnen komen te staan en om zo hun ware talenten te gaan ontwikkelen. Zo bieden wij al onze leerlingen onderwijs dat past.

Op De Vuurvlinder zijn leerlingen die bewust kiezen voor deze wijze van onderwijs. We noemen het een centrum voor educatie & ontwikkeling omdat ontwikkeling staat voor de brede ontwikkeling die je kunt ervaren op De Vuurvlinder. Er is veel aandacht voor je welzijn en je sociale -en emotionele ontwikkeling. We hebben namelijk als uitgangspunt dat als je goed in je vel zit, je veel beter kunt ontdekken wat je wilt leren, hoe en hoe snel je wilt leren.

De Vuurvlinder is een vorm van onderwijs waarbij elk kind welkom is, als het samen met ouders/ verzorgers achter de uitgangspunten kan staan en de school het kind deze plek kan bieden.

Voor meer informatie over ons centrum kunt u op aanvraag ons schoolplan en onze schoolgids ontvangen. U kunt ons dit laten weten via ons contactformulier.

© 2020

Webdesign bij Annemiek Vos | Vossystems