Zomervakantie en open dag in september

23 juli 2021

De zomervakantie is alweer aangebroken. Het is dit jaar gezellig druk geworden op De Vuurvlinder. Leerlingen van verschillende leeftijden hebben ontdekt hoe fijn het is dat je op je eigen manier mag ervaren en leren, ook met elkaar en van elkaar. We hebben ook veel gepraat dit schooljaar, is ons opgevallen. En dat is niet verwonderlijk…het is een vreemd jaar geweest met de C situatie en daarover hadden we elkaar vaak wat te vertellen of te vragen. Al met al dus ook een heel leerzaam jaar geweest waarin iedereen zich meer bewust is geworden van elkaar maar vooral van zichzelf; wie ben ik? Wat wil ik eigenlijk? En wat voel ik?

Kamperen

6 weken zomervakantie vinden we te lang. Daarom hebben we in de schoolkring afgesproken dat we in de vakantie nog samen gaan K3 kamperen (klussen, kletsen en kamperen) op ons mooie groene terrein. We hebben ook diverse andere leuke activiteiten verzonnen. We kunnen ondertussen snoepen van onze fruitstruiken, eieren rapen en groente uit de tuin halen voor de avondmaaltijd. We hebben er zin in!

Open dag 17 september 2021

Voor het nieuwe schooljaar hebben we alvast 3 open dagen gepland. De eerst volgende hebben we gepland op 17 september, weer van 11.00 uur tot 15.00 uur. De open dag in mei was super druk en heel gezellig en de kinderen hebben alweer leuke ideeën voor september. Van harte welkom dan! En wil je al eerder even komen kijken en sfeer proeven? Altijd goed! Mail of bel ons dan even. (link)

Een hele fijne zomer toegewenst allemaal vanuit de schoolkring! Op naar een nieuw, fris, uitdagend en krachtig volgend schooljaar waar we samen een nieuwe werkelijkheid creëren waar kinderen en jongeren weer zichzelf mogen ontdekken en ervaren en kunnen groeien en bloeien zoals zij dit zelf willen. Daar doen we het voor!